Ilmainen GOG Treasure Adventure Game – Ilmainen Steam Key Game 2023

Ilmainen GOG-peli Treasure Adventure Game. Ainutlaatuinen mahdollisuus – GOG tarjoaa ilmaisen pelin: Treasure Adventure Game. Ota peli ilmaiseksi niin kauan kuin voit.

Ilmainen GOG Peli Treasure Adventure Game

(Ote pelistä GOG:ssa)

Tämä peli tehtiin selvästi intohimolla. Näet todisteet tästä melkein kaikkialla. 2D-ympäristöt ovat värikkäitä ja lumoavia, pelaaminen tuntuu sujuvalta ja kiillotetulta, puhumattakaan aivan valtavasta ja hyvin monipuolisesta maailmasta, jossa voit viettää monta tuntia vain tutkien.

Treasure Adventure Game antaa sinut nuoren pojan rooliin, joka laskeutuu saarelle, joka on osa entisestä mantereesta, joka tuhoutui demonin ja velhon välisessä sodassa. Hyväksyt tehtäviä, matkustat valtamerten yli ja yleensä vietä aikaa olla pieni poika suuressa maailmassa, etsimässä aarteita ja seikkailuja.

Varustesi koostuu hatusta, papukaijasta ja veneestä, joka tulee näkyviin aina, kun kosketat vettä. Yhdistä ne tasohyppelyn peruskykyihin, kuten hyppäämiseen ja ryömimiseen, jotka ovat tuttuja kaikista tasohyppelypeleistä, ja sinulla on perusasiat ilmiömäiseen peukaloon valtavassa maailmassa, joka on täynnä aarteita, karttoja, salaisuuksia, vaaroja ja voittoja. .

Musiikki muuttuu ympäristöjen ja päivä-yö-syklien mukaan, mikä parantaa pelin herättämää tunnelmaa ja saa sinut tuntemaan olosi uppoutuneeksi maailmaan matkustaessasi sen läpi. Pelissä on retro-tunnelma, kyllä, mutta sinun täytyy todella nähdä se itse ymmärtääksesi, mitä Treasure Adventure Game tuo pöytään. Koska se on tietysti ilmainen, ei yksinkertaisesti ole mitään syytä olla tekemättä!

Treasure Adventure Game -pelin loi Stephen Orlando. Hän käytti yli 2 vuotta elämästään sen kehittämiseen. Kun näet tämän pelin laajuuden ja yksityiskohdat, on vaikea uskoa, että sen on luonut vain yksi kaveri. Mutta se oli! Joten jos pidät siitä, suuntaa hänen verkkosivuillaan ja riko se lahjoituspainike!

 • Valtava, avoin ja erittäin interaktiivinen maailma tutkittavaksi ja erittäin mielenkiintoinen tarina koettavana.
 • Erittäin monipuoliset ympäristöt muuttuvilla sääillä ja NPC:illä, jotka eivät ole staattisia vaan elävät elämäänsä.
 • Kaunista, Robert Ellisin säveltämää musiikkia, joka vaihtuu taustan mukaan ja luo hyvin ainutlaatuisen ja lumoavan tunnelman.(lisää – GOG)MINIMI:

  Windows (XP, Vista, 7, 8, 10)

  Ilmainen GOG Peli Treasure Adventure Game

  Ilmainen GOG-peli – Haluatko sen? Tarkistaa

  Nappaa ilmaisia ​​pelejä

  Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games