Ilmainen Hitman Xbox One -pelipalkinto

Ilmainen Hitman Xbox One -pelipalkinto. Kuten tavallista – olemme löytäneet sinulle mahdollisuuden saada ilmainen Xbox One -peli. Ota peli ilmaiseksi niin kauan kuin voit.
Mitä tämä ilmainen peli sisältää?

Pelaa HITMANin alkua ilmaiseksi ja ryhdy salamurhaajaksi. Pelin ensimmäinen paikka on salainen koulutustila, jossa pelaajat astuvat Agent 47:n kenkiin ensimmäistä kertaa ja heidän on opittava, mitä vaaditaan tullakseen agentiksi Kansainväliseen sopimustoimistoon (hitman.com/free).

Jokainen, joka lataa pelin ilmaiseksi, saa täyden pääsyn kaikkeen ICA Facility -sijaintiin

2 tarinatehtävää, mukaan lukien kaikki leikkauskohtaukset
2 Eskalaatiosopimusta
40+ haastetta
17 palkintoa

Ota ilmainen peli tässä!

Ilmainen Hitman Xbox One

(Ote pelistä wikissä)

Sisään Hitman, pelin prologi paljastaa 47:n rekrytoinnin ICA:han ja hänen ensimmäisen tapaamisensa Dianan kanssa. Vaikka Diana on vaikuttunut 47:n taidoista hiljaisena salamurhaajana, koulutusjohtaja Erich Soders uskoo, että 47 on liian vaarallinen, koska he eivät löytäneet hänen taustatarkistuksestaan ​​mitään, mikä antaisi ICA:lle mitään vaikutusvaltaa häneen. Soders tekee 47:n viimeisen testin niin, että sitä olisi mahdotonta suorittaa yksin, vaikka Diana saa tietää Sodersin juonen ja puolestaan ​​auttaa 47:ää testin suorittamisessa.

Dianan toimista vihaisena Soder tekee 47:stä vastahakoisesti agentin ja määrää Dianan ohjaajakseen. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, edellisen pelin tapahtumien jälkeen, 47 lähetetään Pariisiin, Ranskaan eliminoimaan muotimoguli Viktor Novikov ja hänen kumppaninsa Dahlia Margolis, jotka ovat salaa kansainvälisen vakoojarenkaan IAGOn johtajia. Sopimuksen päätyttyä hänet lähetetään Sapienzaan Italiaan eliminoimaan varakas bioinsinööri Silvio Caruso ja hänen laboratoriojohtajansa Francesca DeSantis, jotka molemmat työskentelevät Ether Bio Corporationin palveluksessa, ja tuhoamaan geneettisesti muokatun viruksen, joka kohdistuu yksilölliseen ainutlaatuiseen DNA-tunnisteeseen.

Ilmainen Game Giveaway Hitman Xbox One – Pelin kulku

Jokaisen tason ydintavoitteena on tappaa määrätyt kohteet (yleensä useita ja joskus lisäkohteita valinnaisena bonuksena). Useimmissa tapauksissa, Hitman antaa pelaajalle erilaisia ​​vaihtoehtoja suorittaa tämä tehtävä. Pelaajat voivat suorittaa tarkkoja salamurhia tai teurastaa umpimähkäisesti saavuttaakseen tehtävän tavoitteet; Pelit kuitenkin palkitsevat hienovaraisen lähestymistavan myöntämällä erikoisaseita tai käteisbonuksia, jos pelaajat ansaitsevat suotuisan sijoituksen (yleensä saavutetaan eliminoimalla vain määrätty kohde ja ilman hälytystä).

47 voi käyttää erilaisia ​​​​naamioituja (kuten korjaajia, poliiseja ja tarjoilijoita) huijatakseen vihollisia ja päästäkseen rajoitetuille alueille. Painopiste Hitman ei piiloudu vihollisen varjoihin, vaan sulautuu heidän joukkoon. Pelaajan tehtävänä on aloittaa väkivalta, sillä vartijat eivät yleensä avaa tulta ilman provosoitumista.

Jokaisessa pelissä pelaajahahmolla, Agentilla 47, on rajoitettu ohjattavuus; hän ei voi hypätä, skaalata seiniä tai peittää reunuksia (on muutamia valmiita paikkoja, joissa hän voi hypätä parvekkeelta toiselle, mutta nämä ovat hyvin harvinaisia). Tämä yleensä rajoittaa pelaajan yhteen liiketasoon, vaikka hänelle tarjotaan usein mahdollisuus siirtyä korkeammalle tai matalammalle alueelle käyttämällä tikkaita, portaita, hissejä tai mäkiä.

(lisää – wiki)

Ilmainen peli Giveaway Hitman Xbox One

LAITTEISTOVAATIMUKSET

MINIMI:

Käyttöjärjestelmä: Käyttöjärjestelmä 64-bittinen Windows 7
Prosessori: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Muisti: 8 Gt RAM-muistia
Grafiikka: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
DirectX: Versio 11
Varastointi: 50 Gt vapaata tilaa

SUOSITELTU:

Käyttöjärjestelmä: Käyttöjärjestelmä 64-bittinen Windows 7 / 64-bittinen Windows 8 (8.1) tai Windows 10
Prosessori: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Muisti: 8 Gt RAM-muistia
Grafiikka: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
DirectX: Versio 11
Varastointi: 50 Gt vapaata tilaa

Ilmainen Steam-avain

Vain ilmaiset peliavaimet. Etsimme Internetistä erikoistarjouksia. Etsitkö ilmaisia ​​pelejä? Löydät ne meiltä!

Nappaa ilmaisia ​​pelejä

Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games