Ilmainen Origin Peli Mass Effect 2 Giveaway

Ilmainen Origin Peli Mass Effect 2 Giveaway. Ainutlaatuinen mahdollisuus – Origin tarjoaa ilmaisen pelin: Mass Effect 2. Ota peli ilmaiseksi niin kauan kuin voit.

Ilmainen Origin Peli Mass Effect 2 Giveaway

(Ote pelistä wikissä)

Mass Effect 2 on yhden pelaajan toimintaroolipeli, jossa pelaaja ottaa Commander Shepardin roolin kolmannen persoonan näkökulmasta. Shepardin sukupuolen, ulkonäön, sotilastaustan, taistelukoulutuksen ja etunimen määrittelee pelaaja ennen pelin alkua.

Pelaaja voi halutessaan tuoda hahmon alkuperäisen Mass Effectin valmiista tallennetusta pelistä tai aloittaa pelin uudella hahmolla. Vanhan hahmon tuominen sallii useiden pelaajan alkuperäisessä pelissä tekemien päätösten vaikuttaa Mass Effect 2:n tarinaan ja antaa pelaajalle joukon aloitusbonuksia.

Pelissä on kuusi erilaista hahmoluokkaa, joista pelaaja voi valita. Jokainen luokka hallitsee erilaisia ​​voimia ja asetyyppejä. Esimerkiksi Vanguard-luokka on erikoistunut lähitaisteluihin ja haulikoihin, kun taas Infiltrator-luokka luottaa stealth-taisteluihin ja kiikarikiväärien käyttöön.

Mass Effect 2:n maailma on galaksikartta, jota pelaaja voi tutkia etsiäkseen ja suorittaakseen tehtäviä. Useimmat tehtävät koostuvat taistelutehtävistä, mutta joihinkin liittyy pelaaja vuorovaikutukseen paikallisten hahmojen kanssa siirtokuntien vierailujen aikana. Pelaajan edetessä pelin aikana eri paikkoja ja uusia joukkueen jäseniä tulee saataville.

Kokemuspisteitä kertyy suorittamalla tehtäviä. Joka kerta kun riittävä määrä kokemusta on hankittu, pelaaja nostaa tasoa ja saa Squad-pisteitä, joita voidaan käyttää sekä Shepardin että joukkueen jäsenten voimien kehittämiseen.[8] Voimat tarjoavat parannettuja taistelukykyjä, ja jokaisella voimalla on neljä riviä, jotka voidaan avata.

Jokainen sijoitus maksaa saman määrän Squad-pisteitä kuin sen sijoitus. Esimerkiksi voiman ensimmäisen asteen avaaminen vaatii yhden pisteen, mutta yhden voiman kaikkien neljän tason lukituksen avaaminen vaatii yhteensä kymmenen pistettä. Nostaessaan voiman neljännelle sijalle, pelaajan tulee kehittää voima yhdeksi kahdesta annetusta muodosta (lisää – wiki).

Haluan sen? Tarkistaa: Ilmainen Origin-peli Mass Effect 2 Antaa pois

Nappaa ilmaisia ​​pelejä

Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games