Ilmainen PlayStation Star Wars Battlefront Season Pass -pelipalkinto

Ilmainen PlayStation Star Wars Battlefront Season Pass -pelipalkinto. Kuten tavallista – olemme löytäneet sinulle mahdollisuuden saada ilmainen PlayStation-peli. Ota peli ilmaiseksi niin kauan kuin voit.

Ilmainen PlayStation Star Wars Battlefront Season Pass -pelipalkinto

Laajenna galaksiasi käyttämällä Tähtien sota™ Battlefront™ Season Pass. Hanki eksklusiivinen “Shoot First” -emote ja 4 laajennuspakettia, jotka on täynnä uutta sisältöä, jotka vievät sinut uusiin paikkoihin kaukana, kaukana olevassa galaksissa.

Neljän laajennuksen lisäksi pelaajat saavat myös 20 uutta galaktista tekniikkaa, mukaan lukien aseita, ajoneuvoja ja tähtikortteja. Lisäksi 16 uutta moninpelikarttaa, 4 jännittävää uutta pelitilaa ja mahdollisuus pelata kahdeksaa uutta sankaria tai roistoa vastaan.

Ilmainen PlayStation Star Wars Battlefront

(Ote pelistä wikissä)

Electronic Entertainment Expo (E3) -lehdistötilaisuudessa 10. kesäkuuta 2013 EA DICE (jonka emoyhtiö Electronic Arts oli äskettäin hankkinut monivuotisen tuotantolisenssin Tähtien sota videopelit), julkaisi uuden teasertrailerin Star Wars: Battlefront peli, joka on rakennettu Frostbite 3 -moottorille. Teaserissa näytettiin ensimmäisen persoonan näkymä Hothin taistelusta, mukaan lukien kaatuva Snowspeeder ja AT-AT:n jalka. DICE näytti lisää kehitysmateriaalia vuoden 2014 E3-konferenssissa.

Pelin nimi julkistettiin lopulta nimellä Star Wars Battlefront. Huhtikuussa 2015 EA ilmoitti julkaisupäiväksi 17. marraskuuta 2015 Star Wars Celebrationissa. Peli on sarjan uudelleenkäynnistys, joka keskittyy elokuvien ulkoasun vangitsemiseen. Laukaisun yhteydessä vahvistettiin neljä planeettaa – Hoth, Tatooine, Endor ja Sullust. Toisin kuin edeltäjänsä, Star Wars Battlefront ei esitä esiosaelokuvista löytyvää “Clone Wars” -aikakautta eikä The Force Awakensin sisältöä.

Ilmaista ladattavaa sisältöä (DLC) varten Battlefront julkaistiin joulukuussa 2015, ja se sisältää Jakun planeetan kahdella uudella kartalla ja uudella moninpelitilan. Peli sisältää myös sekä ensimmäisen että kolmannen persoonan pelattavuuden näkökulmia edeltäjiensä tavoin. Hoth-taistelua sisältävä pelitraileri debytoi E3:ssa 15. kesäkuuta 2015. Peli sisältää pseudokampanjan – yhteistyökokemuksen, jonka avulla pelaaja voi kokea pelin yhden tai kahden pelaajan ja tietokoneohjattujen liittolaisten ja vastustajien kanssa.

Outer Rim on pelin toinen ladattava sisältö, joka julkaistiin 22. maaliskuuta 2016. Se lisää 4 karttaa, jotka sijaitsevat Jabba the Huttin palatsissa (Palatsin autotalli ja Jabba’s Palace) Tatooinessa ja tehdasalue Sullustissa (Sorosuubin jalostamo ja Sorosuubin putkistot) ja uusi tila nimeltä purkaminen. Peli on saatavilla ilmaiseksi pelaajille, jotka ovat ostaneet pelin Season Passin. Outer Rim on ensimmäinen neljästä Season Passin omistajille suunnitellusta DLC-paketista.

Toinen lisäosapaketti on nimeltään Bespin ja antaa pelaajille mahdollisuuden taistella Cloud Cityn ympäristössä, joka julkaistiin syyskuussa 2016. Kolmas lisäosa, nimeltään Death Star, julkaistiin myös syyskuussa 2016 ja merkitsi Death Star -debyyttiä pelissä. . Viimeinen DLC-laajennuspaketti julkaistiin 6. joulukuuta 2016. Siinä on pelattavat hahmot Jyn Erso ja Orson Krennic. Taistelut voidaan nyt käydä Scarifin planeetalla ja sen yläpuolella.

(lisää – wiki)

Ilmainen PlayStation Game Giveaway Star Wars Battlefront Season Pass

LAITTEISTOVAATIMUKSET: Peli asema 4

Linkki ilmaiseen avaimeen: Mene tässä

Ilmainen Steam-avain

Vain ilmaiset peliavaimet. Etsimme Internetistä erikoistarjouksia. Etsitkö ilmaisia ​​pelejä? Löydät ne meiltä!

Nappaa ilmaisia ​​pelejä

Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games