Ilmainen Steam Total War ROME II Nomadic Tribes -kulttuuripaketti

Ilmainen Steam Total War ROME II Nomadic Tribes -kulttuuripaketti. Kuten tavallista – olemme löytäneet sinulle mahdollisuuden saada ilmainen Steam-peliavain.

Ilmainen Steam Total War ROME II Nomadic Tribes -kulttuuripaketti

(Ote pelistä wikissä)

Total War: Rooma II sijoittuu klassiseen antiikin aikaan, ja se tarjoaa hienostuneemman kuvauksen jokaisesta kulttuurista, joka alkuperäisessä pelissä oli kuvattu anakronistisesti. Suuri kampanja alkaa vuonna 272 eKr. ja kestää 300 vuotta. Pelaajalla on kuitenkin myös mahdollisuus pelata pidemmälle, koska ajoitettuja voittoehtoja ei ole.

Warscape-moottori tehostaa pelin grafiikkaa, ja uusien yksikkökameroiden avulla pelaajat voivat keskittyä yksittäisiin sotilaisiin taistelukentällä, joka voi sisältää tuhansia taistelijoita. Creative Assembly on ilmoittanut haluavansa tuoda esiin sodan inhimillisemmän puolen, jossa sotilaat reagoivat, kun heidän toverinsa kuolee heidän ympärillään, ja upseerit inspiroivat miehiä sankarillisilla puheilla.

Armeijoilla ja laivastoilla on vaihtelevia asenteita kampanjakartalla. Asenteet määräävät tekijöitä, kuten liikepisteiden kokonaismäärä vuoroa kohden tai kyky käyttää ansoja väijytyksissä. “Pakotettu marssi” -asenne sallii armeijan marssia pidemmälle, mutta väsyttää sen miehistöä, heikentää heidän taistelukykyään ja jättää heidät alttiiksi väijytyksille; “Puolustava asento” mahdollistaa linnoituksia, kuten paaluja tai redoubteja, ja “väijytysasenne” mahdollistaa ansojen, kuten tulipallojen ja rikkikuopat.

Armeijat ja laivastot voivat olla enintään 20 yksikköä, ja niillä on oltava kenraali tai amiraali johtamaan niitä. Ryhmän valta tai “imperium” määrittää armeijoiden määrän, jonka se voi nostaa. Ryhmä voi saada lisää imperiumia valloittamalla useampia alueita tai hankkimalla lisää kultaa. Pelaajat voivat myös nimetä armeijan yksiköitä ja vaihtaa tunnuksiaan.

Kun armeija muodostetaan, pelaajan on valittava kenraali johtamaan sitä käytettävissä olevien ryhmän jäsenten luettelosta. Kun armeija värvää uusia yksiköitä, se siirtyy kokoontumistilaan eikä voi liikkua ennen kuin ne on lisätty armeijaan. Sekä armeijat että kenraalit voivat saada taitoja ja piirteitä taistelukokemuksesta. Jokainen taito voidaan päivittää enintään kolme kertaa. Jos armeija menettää kenraalinsa, pelaaja nimittää uuden. Nämä säännöt koskevat myös laivastoja ja amiraaleja.

Kuten Total War: Shogun 2, pelaajaa kehotetaan tekemään päätöksiä koko pelin ajan. Creative Assembly on laajentanut tätä mekaniikkaa, ja jokainen päätös johtaa pelaajan tietylle “päätöspolulle”, joka perustuu aikaisempiin päätöksiin. Nämä vaikuttavat sitten tapaan, jolla kampanja toimii; esimerkiksi Rooman tasavallasta voi tulla Rooman valtakunta sisällissodan kautta.

Lisäksi sen sijaan, että määrittäisimme piirteitä kenraaleille ja perheenjäsenille, kuten aiemmin Totaalinen sota peleissä pelaaja voi määrittää piirteitä legiooneille, kun he saavat taistelukokemusta. Pelaajat voivat muokata legiooneja valitsemalla aseensa. Pelaajat voivat silti määrittää yksittäisten kohorttien kokoonpanon, vaikka he rakentavat kokonaisia ​​legioioita kerralla, toisin kuin edellisessä Totaalinen sota otsikot, joissa kaikki yksiköt piti luoda erikseen

(lisää – wiki)

Ilmainen Steam Total War ROME II Nomadic Tribes -kulttuuripaketti

LAITTEISTOVAATIMUKSET

Minimi

Käyttöjärjestelmä: XP / Vista / Windows 7 / Windows 8
Prosessori:2 GHz Intel Dual Core -prosessori / 2,6 GHz Intel Single Core -prosessori
Muisti:2GB RAM
Grafiikka:512 Mt:n DirectX 9.0c -yhteensopiva kortti (shader model 3, vertex texture fetch -tuki).
DirectX®:9,0c
Kovalevy:35 Gt HD-tilaa
Lisätiedot:Näytön tarkkuus – 1024 × 768

Suositus:

Käyttöjärjestelmä:Windows 7 / Windows 8
Prosessori:2. sukupolven Intel Core i5 -suoritin (tai parempi)
Muisti:4GB RAM
Grafiikka:1024 Mt:n DirectX 11 -yhteensopiva näytönohjain.
DirectX®:11
Kovalevy:35 Gt HD-tilaa
Lisätiedot:Näytön tarkkuus – 1920 × 1080

Ilmainen Steam Total War ROME II Nomadic Tribes -kulttuuripaketti

Ota peli ilmaiseksi osoitteesta www.totalwar.com niin kauan kuin voit.

Linkki ilmaiseen avaimeen: Mene tässä

ILMAISEKSI rajoitetun ajan!

Ilmainen Steam Total War ROME II Nomadic Tribes -kulttuuripaketti
Nappaa ilmaisia ​​pelejä

Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games