Make war not love Ilmaiset SEGA-pelit ja DLC

Make war not love Ilmaiset SEGA-pelit ja DLC. Kuten tavallista – olemme löytäneet sinulle mahdollisuuden saada ilmaisia ​​pelejä tai dlc:tä STEAMista.

Make war not love Ilmaiset SEGA-pelit ja DLC

Tee sotaa, älä rakasta – Streets of Rage 2

(Ote pelistä wikissä)

Vuoden tapahtumista on kulunut vuosi Raivon kadut. Juhlistaakseen salaperäisen herra X:n ja hänen rikollisjärjestönsä The Syndicate tappiota Adam Hunterin, Axel Stonen ja Blaze Fieldingin trio oli tavannut suosikkiyöpaikallaan kaupungissa muistellakseen sekä valppautta ristiretkeään että voitosta sisältäpäin. edellisenä vuonna.

Axel ja Blaze olivat muuttaneet pois kaupungista seikkailun jälkeen, ja Axel työskenteli osa-aikaisena henkivartijana ja Blaze opetti tanssitunteja. Adam on sittemmin liittynyt takaisin poliisivoimiin ja asuu pienessä talossa nuoremman veljensä Eddie “Skate” Hunterin kanssa.

Seuraavana iltapäivänä Axel oli saanut odottamattoman mutta hätäpuhelun Skatelta, joka oli ilmoittanut hänelle, että koulusta kotiin saapuessaan Skate oli järkyttynyt huomatessaan talonsa raunioina ja isoveljensä kadonneen. Etuoveen oli kiinnitetty kuva Adamista, joka oli kahlittu seinään herra X:n jalkojen juureen.

Rikolliset alkoivat vallata jälleen kaduilla, koska pahoinpitelyä ja ryöstelyä tapahtui säännöllisesti ja kirkkaan päivänvalossa; kaupungissa vallitsi kaaos, paljon pahempi kuin ennen. Ymmärtääkseen, että Mr. X ja Syndicate ovat palanneet kostaakseen heitä ja kaupunkia, Axel ei tuhlaa aikaa kertoakseen Blazelle odottamattomasta tilanteesta, ja Blaze itse vannoo auttavansa Axelia voittamaan herra X:n ja pelastamaan Adamin.

Axelin ja Blazen kanssa valmisteltaessa tulevaa toista taisteluaan Mr. X:ää ja Syndikaattia vastaan ​​tulee pian Skate, joka haluaa auttaa pelastamaan ja pelastamaan isoveljensä Adamin ja Axelin ystävän, ammattipainijan nimeltä Max Thunder, joka yrittää myös auttaa Axelia ja Blazea pelastamaan ja pelastamaan kidnapatun ystävänsä.

Kvartetti lähtee pian pelastustehtävälle, joka vie heidät kaupungista aina herra X:n piilopaikkaan autiolle saarelle, jossa he kohtaavat lopulta herra X:n ja hänen henkivartijansa Shivan. Toisin kuin sarjan kaksi muuta peliä, Streets of Rage 2 on vain yksi loppu, jossa herra X voitetaan ja Adam pelastetaan, minkä jälkeen sankarit lähtevät helikopterilla.

(lisää – wiki)

Tee sotaa, älä rakasta – Revenge of Shinobi

(Ote pelistä wikissä)

Alkuperäisen pelin rikollisjärjestö Zeed, joka tapahtuu kolme vuotta ensimmäisen pelin jälkeen, on sittemmin uudistunut ja nimennyt itsensä uudelleen “Neo Zeediksi”. He päättävät kostaa Oboro Ninja -klaanille ja Joe Musashille tappamalla hänen isäntänsä ja sieppaamalla Joen morsiamen.

Liian myöhään klaaniin päässyt Joe onnistuu saamaan selville Neo Zeedin juonen kuolevaiselta isäntältään. Joe päättää matkustaa ympäri maailmaa kostaakseen Neo Zeedille ja yrittää pelastaa morsiamensa ennen kuin on liian myöhäistä.

(lisää – wiki)

Make war not love Ilmaiset SEGA-pelit ja DLC

Mikä on Make War Not Love?

Make War Not Love on kaikkien mahtavien strategiapeliemme ja studioidemme vuosittainen juhla; se on mahdollisuus pitää hauskaa ja mahdollisuus edistää vähän ystävällistä kilpailua/toveria meidän ja mahtavien yhteisöidemme kesken!

Miten pääsen mukaan?

Sinun tarvitsee vain Kirjaudu (ja hanki kaksi ilmaista SEGA Mega -asemaa!) ja toista sitten mitä tahansa (tai useampaa) MWNL-ominaisuusnimikkeistä. Pelitunnisi MWNL-tapahtuman aikana lisätään sitten yhdistettyjen yhteisöjen kokonaispelitunteihin. Jos yhteisöt yhdessä saavuttavat päivittäisen tuntitavoitteen**, ilmainen palkintopaketti avataan kaikille!

*Rekisteröityneiden on oltava yli 18-vuotiaita ja annettava voimassa oleva Steam-tunnus ja sähköpostiosoite rekisteröitymistä varten
**Päivittäisiä tuntitavoitteita mitataan 24 tunnin aikana klo 9.00 GMT–9.00 GMT

Mitä palkinnot ovat?

Julkaisemme jokaista päivää, jona yhdistetty tuntitavoite saavutetaan, sisältöpaketin* suoraan Steam-kirjastoosi, joka sisältää yhdistelmän ilmaista SEGA-peliä, DLC:tä ja/tai upeita alennuskuponkeja tiettyihin SEGA-julkaisuihin.

*Sisältö toimitetaan 24 tunnin sisällä kunkin päivän tavoitteen saavuttamisesta

(Ote kuvaus sivustolta https://www.makewarnotlove.com/)

Make war not love Ilmaiset SEGA-pelit ja DLC: https://www.makewarnotlove.com/

Make war not love Ilmaiset SEGA-pelit ja DLC

Nappaa ilmaisia ​​pelejä

Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games