Paras peli Steam Free Key Fallout Giveaway

Paras peli Steam Free Key Fallout Giveaway. Kuten tavallista – olemme löytäneet sinulle mahdollisuuden saada ilmainen Steam-peliavain. Ota peli ilmaiseksi niin kauan kuin voit.

Paras peli Steam Free Key Fallout Giveaway

(Ote pelistä wikipediassa)

Pelin kulku sisään Pudota keskittyy pelimaailmaan, vierailee paikoissa ja on vuorovaikutuksessa paikallisten asukkaiden kanssa. Toisinaan asukkaat joutuvat pulmiin, jotka pelaaja voi ratkaista saadakseen karmaa ja kokemuspisteitä.

Pudota poikkeaa useimmista roolipeleistä sikäli, että pelaaja voi usein suorittaa tehtäviä useilla tavoilla, mikä mahdollistaa epätavanomaisten tai alkuperäisen tehtävän vastaisten ratkaisujen, jolloin pelaaja voi silti saada palkkion.

Pelaajan toimet voivat viime kädessä sanella pelin päättymisen tai sen, mitä tulevaisuuden tarina- tai pelimahdollisuuksia on tarjolla. Pelaajat kohtaavat vihamielisiä vastustajia (jos tällaisia ​​kohtaamisia ei vältetä varkain tai diplomatialla), jolloin he ja pelaaja ryhtyvät taisteluun. Pelin ei-taisteluosat pelataan yleensä reaaliajassa.

Taistele sisään Pudota on vuoropohjainen. Peli käyttää toimintapistejärjestelmää, jossa jokaisella vuorollaan voidaan suorittaa useita toimintoja, kunnes kaikki poolin pisteet on käytetty.

Eri toiminnot kuluttavat eri määrän pisteitä, ja käytettyjen pisteiden enimmäismäärään voivat vaikuttaa esimerkiksi kemikaalit tai edut. ‘Melee’ (kädestä käteen) -aseet tarjoavat tyypillisesti useita hyökkäystyyppejä, kuten ‘Swing’ ja ‘Thrust’ veitsille.

Aseettomat hyökkäykset tarjoavat monia hyökkäystyyppejä, mukaan lukien ‘Punch’ ja ‘Kick’. Pelaajat voivat varustaa enintään kaksi asetta, ja pelaaja voi vaihtaa niiden välillä napin painalluksella.

Perception-attribuutti määrittää hahmojen ‘Sequence’-numeron, joka sitten määrittää vuorojen järjestyksen taistelussa; merkit, joilla on korkeampi tilastollinen tässä attribuutissa, sijoitetaan aikaisempaan kohtaan käännössarjassa ja saavat myöhemmin uudet kierrokset aikaisemmin. Havainto määrittää myös kantaman aseiden maksimaalisen kantaman ja mahdollisuuden lyödä niillä.

Monipuolinen valikoima rekrytoitavia ei-pelaajahahmoja (NPC:t) löytyy auttamaan pelaajahahmoa post-apokalyptisellä joutomaalla. Esimerkkejä ovat Ian, kokenut matkustaja ja ampuja, joka osaa varustaa pistoolin tai SMG:n; ja Dogmeat, koiran NPC, jonka pelaaja voi värvätä Junktownissa joko pukeutumalla nahkatakkiin tai syöttämällä koiralle iguaania tikussa.

Toisin kuin sisällä Fallout 2ei ole rajoitettua NPC:n määrää, jonka pelaaja voi värvätä, eikä NPC:n tilastoja ja panssaria ole rajoitettu. Pudota pysyvät muuttumattomina koko pelin ajan; vain heidän aseensa voidaan päivittää.

(lisää – wikipedia)

Paras peli Steam Free Key Fallout Giveaway

LAITTEISTOVAATIMUKSET

Käyttöjärjestelmä: Windows
Prosessori: Pentium 90Mhz tai nopeampi
Muisti: 16 Mt
Grafiikka: SVGA
DirectX®: Mikä tahansa DirectX
Kovalevy: 565 Mt
Ääni: DirectSound- tai SoundBlaster-yhteensopiva

Linkki ilmaiseen avaimeen: Mene tässä

Paras peli Steam Free Key Fallout Giveaway

ILMAISEKSI rajoitetun ajan!

Nappaa ilmaisia ​​pelejä

Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Steam Free Key Fallout Giveaway

Tietoa ilmaisista peleistä ja pelin avaimet alkaen luettelo verkkolehdistä.

Varmasti etsit lisää ilmaisia ​​pelejä. Tarkista muut osiot verkkosivuiltamme.

Ilmainen Steam peliIlmainen GOG-peliIlmaisia ​​eeppisiä pelejäIlmainen Origin-peliIlmainen XBOX-peliIlmainen PlayStation-peliIlmainen Ubisoft peli

Peliarvostelut ja pelioppaat löytyy tästä linkki. Jos haluat aloittaa mielenkiintoisen harrastuksen, suosittelemme kotiakvaarioita.

Aquatic”-sivustolta löydät akvaarion atlas, tietoa akvaariokaloista, tietoa akvaarioetanoista ja tietoa akvaariokasveista.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games