Steam Game Free Key Humblebundle Giveaway Civilization

Steam Game Free Key Humblebundle Giveaway Civilization. Kuten tavallista – olemme löytäneet sinulle mahdollisuuden saada ilmainen Steam-peliavain. Ota peli ilmaiseksi niin kauan kuin voit.

Steam Game Free Key Humblebundle Giveaway Civilization

(Ote pelistä wikissä)

Pelikartta koostuu neliömäisistä laatoista ruudukossa. Jokainen kaupunki, maaston parannus ja yksikkö sijaitsevat tietyssä ruudussa, ja jokainen laatta voi isännöidä minkä tahansa määrän yksiköitä, maa-alueet voivat sisältää liikenneparannuksen (tie tai rautatie) ja maanparannuskohteen (maatila tai kaivos) tai kaupungin. Kaupungit on rakennettava vähintään kahden laatan päähän toisistaan ​​(kaksi kaupunkia ei voi koskettaa).

Jokainen laatta on tehty tietyntyyppisestä maastosta, joka määrittää muun muassa kuinka paljon ruokaa, tuotantoa ja kauppaa se tuottaa “työstettynä”. Laatta voidaan työstää vain, jos se on yksi kaupunkia ympäröivistä 20 laatasta, laatta voi työstää vain yksi kaupunki kerrallaan ja jokainen kaupunki voi työstää vain sen määrän laattoja, joka on yhtä suuri tai pienempi kuin sen asukasluku.

Ruoalla kasvatetaan pelaajan kaupunkeja. Jokainen väestöyksikkö tarvitsee ruokaa selviytyäkseen, ja ylimääräinen ruoka varastoidaan. Mitä suurempi sivilisaation asukasluku, sitä suurempi ruokavarasto. Tuotantoa, joka esitetään pelissä “kilpenä”, käytetään yksiköiden, rakennusten ja ihmeiden rakentamiseen. Kauppa vahvistaa pelaajan taloutta. Tämä kaupankäynti jaetaan pelaajan parhaaksi katsomallaan tavalla teknologisen tutkimuksen, verotulojen ja ylellisyyksien kesken, joilla kullakin on eri tarkoitus.

Jokaisen kaupungin kansalaisilla on tietty mieliala (onnellinen, tyytyväinen, onneton tai vastustava). Jos useimmat kansalaiset ovat tyytymättömiä, kaupunki joutuu sivistykselliseen epäjärjestykseen ja kaikki tuotanto lakkaa; jos kaupunki pysyy levottomuudessa liian kauan, se johtaa mellakoihin. Jos useimmat kansalaiset ovat tyytyväisiä, he pitävät johtajastaan ​​ja lisäävät taloudellista hyötyä.

Maaston parannuksia rakentavat Worker-yksiköt. Kastelu lisää ruokaa, kaivokset lisäävät tuotantoa ja tiet lisäävät kauppaa ja vähentävät kaikkien niitä käyttävien liittoutuneiden maayksiköiden liikkumiskustannuksia. Kahdella sivilisaatiolla on oltava läpikulkuoikeussopimus, jotta he voivat hyötyä toistensa teistä.

Rakennukset parantavat kaupunkia jollain tavalla ja maksavat ylläpitoa. Kuten yksiköt ja ihmeet, jokainen voidaan rakentaa vain, kun tarvittava tekniikka on hankittu. Rakennukset vaativat taloudellista huoltoa joka käänteessä, ja ne voivat tuhoutua. Kuhunkin kaupunkiin voidaan rakentaa vain yksi kutakin rakennustyyppiä.

Kuten aiemmissa Civilizationin osissa, on olemassa ainutlaatuisia maailman ihmeitä, jotka voidaan rakentaa vain kerran per peli. Ihmeet tarjoavat useita merkittäviä etuja tietylle kaupungille, kaikille mantereen kaupungeille tai koko valtakunnalle. Civilization III lisäsi myös pieniä ihmeitä. Pienillä ihmeillä on enimmäkseen sosiologinen vaatimus niiden rakentamiselle sekä teknologinen vaatimus. Kun sivilisaatio valloittaa pienen ihmeen kaupungin, se tuhoutuu automaattisesti. Joitakin esimerkkejä pienistä ihmeistä ovat Wall Street, Kielletty palatsi ja Pentagon.

Steam Game Free Key Humblebundle Giveaway Civilization

Yksi pelin tärkeimmistä piirteistä on tieteellinen tutkimus. Uuden teknologian tutkimuksen loppuun saattaminen tuo käyttöön uusia yksiköitä, kaupunkiparannuksia ja maailman ihmeitä sekä teknologiaan liittyviä erikoisbonuksia ja kykyjä. Teknologiapuu on jaettu neljään aikakauteen (antiikin aika, keskiaika, teollisuusaika ja moderni aika); Jokainen aikakausi vaatii tiettyjen teknologioiden tutkimusta edetäkseen kyseiseen ikään.

Lisäksi on teknologioita, jotka tarjoavat hyödyllisiä bonuksia, jotka ovat usein välttämättömiä hyvän imperiumin hallinnan kannalta, tai voivat tarjota sille erilaisia ​​vaihtoehtoja. Teknologioita voidaan myös myydä muille sivilisaatioille ja muista sivilisaatioista vastineeksi resursseista tai muista tekniikoista. Tällä tavalla hankitut tekniikat voidaan vuorostaan ​​vaihtaa (kutsutaan myös “teknologian välitykseksi”) muihin uusiin teknologioihin ottamalla yhteyttä yhteen tai useampaan muuhun sivilisaatioon.

Kansalaiset ovat ihmisiä, jotka työskentelevät kaupungissa. Niitä on neljää: työläiset, viihdyttäjät, veronkerääjät ja tutkijat. Jos kaupungissa on enemmän asukkaita kuin käytettävissä olevia laattoja, ylimääräisistä kansalaisista tulee automaattisesti viihdyttäjiä. Toinen laajennus, Conquests, lisää peliin kaksi uutta kansalaistyyppiä: Policemen (vähentää korruptiota) ja Civil Engineers (tehostaa rakentamista ja ihmetuotantoa).

Kulttuuri on ominaisuus, jota ei ollut aiemmissa franchising-osissa. Jokaisella kaupungilla on kulttuuriluokitus, joka kertoo kaupungin vaikutuksesta paikalliseen maastoon. Pohjimmiltaan kulttuurin ulkoreuna eli “raja” toimii jokaisen sivilisaation valtakunnan rajana. Kun kaupungin kulttuuriluokitus kasvaa, myös sen vaikutuspiiri kasvaa, mikä tuo enemmän aluetta pelaajan hallintaan. Kulttuurilla on kaksi muuta tarkoitusta. Yksi on rauhanomaisen vallan ja sotilaallisen valloituksen salliminen.

Jokainen sivilisaatio alkaa tietyistä erityiskyvyistä, ja heillä on erityinen yksikkö, joka on ainutlaatuinen heidän sivilisaatiolleen; näillä yksiköillä on yleensä historiallinen perusta (esimerkiksi: japanilainen ainutlaatuinen yksikkö, joka korvaa standardin ritarin, on samurai).

(lisää – wiki)

Steam Game Free Key Humblebundle Giveaway Civilization

LAITTEISTOVAATIMUKSET

Windows® 2000/XP (vain), Pentium® II 400 MHz, 128 Mt RAM, 1,7 Gt vapaata kiintolevytilaa, Windows® 2000/XP -yhteensopiva näytönohjain*, Windows® 2000/XP -yhteensopiva äänikortti*, DirectX®-versio 9.0b (mukana) tai korkeampi

Linkki ilmaiseen avaimeen: Mene tässä

ILMAISEKSI rajoitetun ajan!

Steam Game Free Key Humblebundle Giveaway Civilization

Nappaa ilmaisia ​​pelejä

Kutsumme sinut lukemaan muita artikkeleita – näytämme sinulle mahdollisuuden saada erilaisia ​​pelejä ilmaiseksi.

Source link

More?

Recenzje gier
Gry na Androida
Gry na PC
Okazje gry
Poradniki do gier
Gry za darmo

Game reviews
Android games
PC games
Game deals
Game Guides
Games for free

Do you have other hobbies?

List of online newspapers
Aquatic & aquarium hobby
Online aquarium atlas for free

Lista gazet online
Aquatic & akwarystyka
Atlas akwarystyczny online za darmo

RELATED ARTICLES

Latest free games

- Advertisment -

Latest free steam games

- Advertisment -

Latest free gog games